Blogg

Nya tider

24 feb 2017

Hej!!

 

Gårdsbutiken är invigning och över all förväntan.. Tack alla nya och gamla kunder som hittade hit!!

Känns så skönt att ha vårt eget och att du som kund kan komma med önskemål. En liten uppdatering och med förhoppning att jag lyckas få in bilder från invigning m.m.

Tuta eller slå en pling för visning eller handling!!

 

Mvh Björn och Kristina

Hellan och jojje har kommit hem..

17 jun 2013

Här har de precis fått gå in i sin nya hage.. :)

Hellan och sambon.. :)

Så fort jag laddat in fler bilder så kommer det på jojje..

Våra underbara prinsar :)

Ny hemsida :)

12 nov 2012

Så har jag äntligen fått lite tid att skapa en hemsida som förhoppningsvis kommer vara så länge som gården finns.


År 2012 blev året då jag vågade ta chansen att skaffa de första djuren, min sambos stora stöd var den avgörande faktorn till att jag bestämde mig för att föda upp ett par kalvar kommande åren. Jag fick veta att jag fick hämta dem i maj men innan dess så..

I mars ringde han hem och hade sett en annons på höns, kul tänkte jag och de verkade ju som en bra början den 30/3 flyttade 8 Ölandshönor och 2 tuppar hem till oss.

Sen blev det traktor..

När vi ändå hade djur så kunde vi väl skaffa ett par grisar men med svårighet att hitta vanliga så tog min nyfikenhet av ursprungsdjur övertag och 2 Linderödsgyltor blev aktuellt.. men när de väl var i sin box så fastnade min sambo för dem.

Ideen om kultingar föddes och på den vägen så provar vi oss fram med insikt att vi inte kommer få betalt för det arbete som vi lägger ner men vi kommer ha vårat eget kött och djuren vi har kommer leva ett bra liv.

Ni som blir nyfiken är varmt välkommen till oss och besöka djuren..